Crăciunul se apropie, dar încă nu știi cu ce să-ți surprinzi persoanele vârstnice din familie?

Cred că ai auzit de la ei de multe ori: „Nu cumpăra nimic!” sau „Nu am nevoie de nimic!”.

Daaar, nu sunt nici eiexcepție de la farmecul cadourilor de Crăciun!🥰

Toată lumea iubește cadourile! 🎁

Cănd alegi un cadou pentru o persoană în vârstă, trebuie să ții cont, că obiceiurile obișnuite de a cumpăra cadouri nu se mai aplică aici. Nu contează cât de modern, cât de luxos este cadoul… Cel mai important este că această să fie util și practic! Surprinde-o cu un cadou care va face viața de zi cu zi mai ușoară și mai confortabilă. 😇

Dacă ai avut probleme vreodată cu alegerea cadourilor pentru rudele în vârstă, această listă va ușura lucrurile anul aceasta!

Aceste produse vor avea un mare succes garantat!

Nu există părinte, bunic, care să nu fie mulțumit cu niciuna dintre acestea!


Umidificator si Difuzor de Arome 

 

Gât uscat, tuse, sau senzația de rău din cauza aerului uscat este, din păcate, o problemă care afectează toate vârstele. În plus, aceste simptome se pot intensifica în timpul sezonului de încălzire.

Oferă aer curat și proaspăt rudelor tale mai în vârstă; alege Umidifcatorul nostru! Cu acest umidificator modern, aerul poate fi reîmprospătat în câteva secunde. Datorită designului său curat, este perfect și pentru decorare!

Efectele pozitive ale umidificării asupra sănătății sunt incontestabile! Poate reduce șansele de a dezvolta boli de piele și, de asemenea, ajută la menținerea pielii hidratate. În plus, prin adăugarea de aromă, creează o atmosferă familiară, caldă în cameră, iar datorită formei sale speciale de picătură și luminilor LED, este perfectă și pentru decorare.

Acest umidificator este un cadou cu adevărat util!

Sunt interesat


Incaltator De Ciorapi Sock Slider

Deși vârstnicii nu se plâng întotdeauna, putem fi siguri că, din păcate, din ce în ce mai multe (și chiar mai puternice) dureri le amărăcește viața de zi cu zi. Este greu de imaginat cum este când chiar și cele mai mici mișcări înseamnă iad, nu? Sau, de exemplu, când le doare talia și trebuie să se încalțe sau să se pună șosete.

Dacă situația este familiară și există o persoană în vârstă în familia ta care se luptă cu aceste probleme, surprinde-l cu acest Încălțător de ciorapi! Acest accesoriu minunat a făcut deja viața mai ușoară pentru sute de mii de oameni!

De asemenea, poate fi folosit pentru a pune și a scoate pantofi și șosete, așa că cu acest cadou cu siguranță îi poți ușura viața persoanei dragi!

Acest încălțător este un ajutor imens pentru persoanele în vârstă!

Sunt interesat


Aparat Auditiv Invizibil

Cum corpul uman îmbătrânește, continuă să apară diverse probleme de sănătate. Printre altele, pot fi observate modificări ale auzului.

Dacă ai o rudă în vârstă a cărei auz nu mai este bun, de multe ori întreabă înapoi în timpul unei conversații, atunci Aparatul Auditiv Invizibil poate fi un cadou foarte bun!

Acest aparat minuscul și compact pândește aproape complet neobservat în ureche și amplifică orice sunet, evitând astfel privirile incomode și situațiile neplăcute. Ajută și la vizionarea televizorului la volum redus, sau să auzi conversații, sau chiar șoapte.

Aparatul auditiv este un însoțitor super în viața de zi cu zi, făcându-l un cadou cu adevărat util!


Ciorapi Compresivi Cu Fermoar

Picioare umflate? Dureri constante? Sunt probleme reale, dar există soluții!

Aceste ciorapi compresivi cu fermoar pot ajuta la îmbunătățirea circulației de sânge, la prevenirea și tratarea acumulării de apă și umflarea piciorului și, de asemenea, pot ajuta la obținerea unei mișcări fără durere.

A cipzáros kialakításnak hála a fel- és levétele fényévekkel egyszerűbb, mint a hagyományos verzióké. Kellemes anyagú, illeszkedik a lábhoz, kényelmes viselet. Datorită designului cu fermoar, este mai ușor de folosit. Material plăcut, se potrivește picioarelor, confortabil de purtat.

Eliberează persoana iubită de dureri și disconfort cu acești Ciorapi compresivi cu fermoar!

Sunt interesat


Aparat De Masaj Picioare Cu Telecomandă

Acest aparat de masaj picioare este raiul! Știai că există peste 14.000 de terminații nervoase în picioarele tale? Prezența acestor terminații nervoase minuscule face ca tălpile să fie extrem de sensibile, așa că nu e de mirare că masajul picioarelor, pe lângă faptul că este extrem de plăcut, poate avea un efect benefic asupra sănătății tale!

Masajul stimulează circulația sângelui la nivelul picioarelor, așa că și după o zi lungă, este o activitate extrem de plăcută lângă un ceai. În plus, masajul picioarelor poate ameliora durerea de pe picioare și glezne, poate relaxa și răsfăța și poate contribui la un somn mai ușor. Și bineînțeles, este și minutat!

Acesta este motivul pentru care Aparatul de Masaj Picioare ForTrend este un cadou atât de grozav, deoarece poate fi un ajutor eficient în depășirea durerilor de picioare; pe langa senzatia de relaxare, calmeaza picioarele.

Dăruiește răsfăț!

Sunt interesat


Șosete De Încălzire Cu Masaj

 Ai auzit de la bunici că picioarele le sunt mereu reci?  Acest lucru este natural, deoarece circulația sângelui se deteriorează odată cu vârsta. De aceea, șosetele de încălzire cy masaj sunt cadoul perfect, care este mult mai mult decât imaginezi!
A talpán található mintázat aprólékos gonddal került megalkotásra a reflexológiás pontok figyelembevételével, így járás közben kellemes bizsergéssel töltik el az átfagyott lábakat.  Modelul de pe talpa șosetei a fost concepută cu atenție, având în vedere punctele de reflexoterapie, astfel încât îți vor creea o senzație caldă și plăcută în timpul mersului.

În plus, punctele de reflexoterapie au o mulțime de efecte benefice, făcând din acest set de șosete un cadou cu adevărat special și util!

Fiecare pas este divin cu Șosete de Încălzire cu Masaj!

Sunt interesat


Aceste cadouri sunt practice și incredibil de utile în viața de zi cu zi, făcând din fiecare o alegere perfectă pentru un cadou de Crăciun!
Ușurează viața de zi cu zi a părinților / bunicilor cu aceste produse superbe!

Nu uita! Cadourile de Crăciun nu sunt doar pentru copii și tinerii, ci și pentru cei în vârstă!

Echipa SarbatoriFericite.ro vă urează sărbători fericite!

Ați citit aceste conținuturi în post

Aparat Auditiv Invizibil
50,80 lei
-11%
44,90 lei

Nu mai auzi totul la fel de clar ca pe vremuri? Întotdeauna trebuie să întrebi din nou pentru că nu ai auzit ce s-a spus?  Îmbunătățește-ți auzul cu ajutorul aparatului auditiv invizibil! Datorită acestui dispozitiv, auzul tău poate fi ca în tinerețe! Nu rata nimic import...

Ciorapi Compresivi Cu Fermoar
De la 21,80 lei
Chiar cu -21%
De la 17,90 lei

Picioare umflate? Trăiești cu dureri constante? Folosește Ciorapi Compresivi Cu Fermoar și ia-ți adio de la durere! Stimulează circulația sângelui și reduce umflarea picioarelor. Ciorapii compresivi sunt ajutorul celor care se luptă cu insuficiența venoasă. În plus vă aju...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec