Termeni si condiții

Termeni și condiții

Termeni si condiții

Cumpărarea produselor sau simplă vizitare a acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Magazinul online www.sarbatorifericite.ro este operat de:

 • RGB Inernational Kft.
 • Sarbatorifericite.ro
 • Sediul in 4028 Debrecen, Kassai út 131/B, Hungary
 • Cod fiscal: HU25728545-2-09 (HU) ,Reg.Com (Hu) 09-09-028086, CUI: 38656712 (RO).
 • Număr telefon relații clienți: +40770468441
 • Adresă de e-mail: [email protected]

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul ce-l prezintă. Totodată ne rezervăm dreptul că în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parțială în avans. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul site-lui.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că aceasta obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabila.

Comandă de pe site-ul nostru

Puteți face o comandă la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau telefonic. După comandă, veți primi o factură proformă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin e-mail de motivul refuzului. Vom putea refuza o comandă dacă:

 • nu avem pe stoc produsul comandat
 • plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății prin transfer bancar
 • a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
 • nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc…)

O comandă depusă pe site-ul sarbatorifericite.ro are ștatusul inițial plasată și va fi validă după confirmarea că produsele există în stoc sau la furnizor, nici o comandă nu este eligibilă dacă nu este confirmată.

Condiții de returnare

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Legislația românească prevede:

 • Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără învocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.
 • Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice. In cazul persoanelor juridice se aplica doar procedura de garantie, iar daca este cazul de orice defect ori viciu ascuns, produsul va fi reparat sau inlocuit cu un altul conform in functie de situatie.

Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile  de la primire fără penalități și fără învocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vom înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului într-un cont bancar furnizat de către client. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 • Vă oferim o Garanție de fidelitate (30 de zile). Dacă nu sunteți încântat de produsele cumpărate, le puteți returna în termen maxim până 30 de zile.
  • Dacă trimiteți înapoi în termen de 14 zile puteți solicita returnarea contravaloarea comenzii dumneavoastră.
  • Dacă trimiteți înapoi între 15 zile și 30 zile o să primiți un voucher cu contravaloarea comenzii dumneavoastră ce puteți folosi numai pe site-ul nostru.

Produsul returnat trebuie să fie in aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

 • Produsele de tip igienă nu pot fi returnată dacă au fost desfăcute, încercate, utilizate.

Înregistrarea ca membru, parolă și comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă.

Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Publicitate si legături cu alte site-uri

Sunteți de acord cu următoarele: operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/legătură/tranzacție/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți nici material nici sub altă forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate. Copyright Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea RGB International Kft. și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei RGB International Kft. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dumneavoastră, ca utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site.

De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioadă de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție si o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar in scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili in fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel pierderi. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competență instanțelor românești.

Produsele conțin Garanție.
Produsele sunt in limită stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.

Vânzătorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic /e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Vă informăm că eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare și vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile  de la confirmarea comenzii.

Timpul de livrare a comenzilor este de 24-72 ore de la confirmarea comenzii (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale). În cazul produselor importate direct de RGB International Kft și care nu se află în stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu până la 20 zile .

În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toata durata altor campanii promoționale, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 7-20 zile.

Plata produselor

 • Plată ramburs la curier (+5 RON):
  • Plata se face în momentul primirii coletului.
  • Plata se face doar CASH (numerar) (la firma de curierat GLS nu se poate plăti cu card)
  • Suma se achită firmei de curierat.
  • Firma de curierat va elibera chitanța sau bonul fiscal pentru plata efectuată.
  • Produsele sunt asigurate până la primirea de către clientul nostru.
  • Ne asumăm responsabilitatea în cazul în care există orice problemă legată de un produs.
  • Metoda de plată ramburs presupune un cost suplimentar de 5 RON pentru procesarea plății la livrare. Plata cu cardul este gratuită.
 • Plata online cu cardul (GRATUIT) 
  • Plată prin aplicația Stripe, cu orice card MasterCard, Maestro, Visa sau American Express.
 • Plată în avans:
  • Se emite factură proformă de avans apoi se plătește in contul RGB International Kft. prin virament bancar în contul : RO34OTPV221001096579RO03 deschis la banca OTP Bank România.

FACTURA

FACTURA și GARANȚIA se emite doar în format electronic și se trimite prin email clientului. De asemenea, aceste documente pot fi solicitate telefonic sau prin email. Garanția poate fi acordată doar pe baza facturii și a certificatului de garanție. Toate produsele comercializate de RGB International Kft. beneficiază de garanție 6-12 luni.

Facturile fiscale deja emise, nu se pot modifica ulterior, numai în cazul în care datele de facturare au fost introduse greșite (CUI, nume, adresă).

Descărcare
×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec