Ai o mică prințesă în familie?👧 Îi plac păpușele, zânele? Îți arăt o jucărie superbă, care cu siguranță o să fie favoritul copiilor, și nu va fi aruncată în căteva zile. 😉

Vedeta Crăciunului din acest an este Zâna zburătoare

Această zână nu este doar o păpușă! Pe lângă faptul că este frumoasă, poate zbura, aducănd la viață basme despre zâne pentru cei mici. Pur și simplu: uimitor! 😍

Când este pornită, aripile încep să se rotească cu o viteză mare, iar zâna trebuie lăsată de picior și ea va zbura! Există un senzor în picior, așa că dacă puneți mâna sub el, acesta se va ridica din nou, astfel încât să îl puteți păstra în aer și să-l controlați!

Zborul și jocul cu zâna oferă ore de distracție chiar și pentru întreaga familie!

Îi uimește pe cei mici cu culorile, mișcarea și fața minunată! Nu te poți sătura de acest joc! Zâna zburătoare nu se va pierde în adâncurile cutiei, și nu va fi uitată după câteva zile!

Lasă-o pe cea mai tânără prințesă din familie să-și dezlănțuiască imaginația! Lasă-o să zboare Zâna zburătoare direct într-o țară de basm! 😊 Este ușor de ținut și controlat în aer, astfel încât și copiii mai mici se pot juca cu el!

Oare și prințesa ta ar fi fericită cu această păpușă? Alege Zâna Zburătoare ca cadou de Crăciun, și bucuria va fi garantată!

Vreau zâna!
Sărbători Fericite! 🎄🎁


Să aveți girjă cu șeminee 😅

Ați citit aceste conținuturi în post

Zana Zburatoare
42,80 lei
-20%
33,90 lei

Zână zburătoare se va transforma în amica ta și te va distra ore întregi cu acrobațiile ei fermecătoare! Are o rochiță fermecată, dotată cu aripioare! Un cadou perfect pentru o fetiță! Controlezi Zâna așezând palma dedesubtul ei!

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec