Ai vreo cunoștință care are o bucătărie mică, poate tocmai s-a mutat într-un apartament, un cămin? Dacă da, surprinde-l cu acest aparat de mic dejun multifuncțional! Este un aparat versatil, deci cu siguranță nu va prafui într-un dulap, pus la o parte. 😉

 

Aparat Multifunctional Mic Dejun - MorningStation reggeliző állomás

 

MORNING STATION ESTE UN APARAT MULTIFUNCȚIONAL MIC DEJUN COMPLEX, CARE POATE ÎNLOCUI UN CUPTOR, UN GRĂTAR ȘI O CAFETIERĂ ÎN ACEAȘI TIMP, DAR NU OCUPĂ MULT SPAȚIU!

Morning Station arată ca și un cuptor, ca și un cuptor tradițional, din orice casă. Puteți face orice în el, ce puteați într-un cuptor normal, de la sandwich cald, până la prăjirea puiului de grătar la prânz! Capacul aparatului este o placă de grătar teppanyaki, care oferă o mulțime de opțiuni! Cașcaval, carne, legume? Oricare poate fi făcută pe el! Iar pe partea laterală este un aparat de cafea încorporat, astfel încât chiar și cafeaua poate fi făcută cu acest aparat multifuncțional!

Aparat Multifunctional Mic Dejun – MorningStation

DATORITĂ MULTIFUNCȚIONALITĂȚII ȘI DESIGNUL SĂU COMPACT, POATE FI UN CADOU PERFECT PENTRU ORICINE!

Sunt interesat

Ați citit aceste conținuturi în post

Aparat Multifunctional Mic Dejun - MorningStation
361,00 lei
-8%
330,00 lei

În fiecare dimineață trebuie să te grăbești? Trebuie chiar să faci mic dejun și cafea? Avem soluția perfectă pentru tine! Prepară un mic dejun de vis pentru întreaga familie în cel mai scurt timp cu Aparatul multifuncțional mic dejun - MorningStation. Acest aparat comple...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec