Cauți cadouri pentru copii sau nepoții?
Găsirea cadoului perfect nu este cea mai ușoară… Pentru majoritatea copiilor, jucăriile își pierd farmecul după câteva zile și își doresc din ce în ce mai mult și nou. Dacă nu vrei doar să adaugi o grămadă de gunoi la cutie de jucării, ci ești interesat de un cadou care să fie păstrat mult timp, ești în locul potrivit!
Iată, cele mai bune idei de cadou din 2023! Vezi aici, ce avem de oferit copiilor de Crăciun🎄🎁
Zână Zburătoare
Oare, ce poate fi mai interesant pentru o fetiță decât o zână adevărată? O zână, care cu ajutorul fistei zboară, chiar acolo, unde dorește fetița! Ca și dansul zânelor 🙂 Un joc captivant! Oferă o mare distracție atât pentru tineri, cât și pentru bâtrăni.

Aceasta este o idee grozavă pentru fete!

Vreu să citesc mai mult!


Mini Dronă OZN
Copiii sunt plictisiți? Uite, o solție! Mini Drona OZN iese în evidență, parcă ar fi venit din spațiu! Nu este ceva obișnuit. Menținerea lui în aer oferă distracție pentru întreaga familie!

Mini UFO drón

Poate fi un cadou grozav nu numai pentru băieți, ci și pentru fete! Distracția este garantată!

Vreu să citesc mai mult!


Pistă de mașini cu inel de foc
Copilul tău e pasionat de mașini? Vrei să surprinzi cu un joc special? Această pistă de mașini este visul oricărui băiețel! Ei pot face tachineri uimitoare prin inelul de foc, dar dacă nu sunt atenți, pot ajunge cu ușurință în apă! Distracție garantată, dezvoltă abilitățile de coordonare ale celor mici.

Viteză uriașă pe pistă, distracție plăcută! 😉

Vreu să citesc mai mult!


Tablă De Desen 3D Iluminată – MagicDraw
Copil mi în familie? Îi place să deseneze? Surprinde-l cu această Tablă De Desen 3D Iluminată – MagicDraw care îți permite să dai viață desenelor tale și să le admiri în 3D! O experiență fantastică pentru tineri și adulți!

Un joc fantastic! Aduceți desenele la viată și admirați-le în 3D cu întreaga familie!

Vreu să citesc mai mult!

Vă dorim Sărbători Fericite!! 🎄

Ați citit aceste conținuturi în post

Zana Zburatoare
42,80 lei
-20%
33,90 lei

Zână zburătoare se va transforma în amica ta și te va distra ore întregi cu acrobațiile ei fermecătoare! Are o rochiță fermecată, dotată cu aripioare! Un cadou perfect pentru o fetiță! Controlezi Zâna așezând palma dedesubtul ei!

Pistă de mașini cu inel de foc
155,00 lei
-20%
124,00 lei

Cauți un cadou pentru copilul tău?  Acest produs va fi cadoul perfect! Această pistă de mașini garantează ore în șir de distracție! Pot face tachineri uimitoare prin inele de foc, dar dacă nu sunt atenți, pot ajunge cu ușurință în apă! Distracție garantată, dezvo...

Tabla De Desen 3D Iluminata - MagicDraw
44,00 lei
-20%
34,90 lei

Ați decora apartamentul cu un desen al copiilor dumneavoastră? Ce poate fi mai potrivit pentru a aduce zâmbetul pe fața unui copil decât o jucărie precum Tabla de desene MagicDraw? Tabla de desen 3D iluminată MagicDraw vă va ilumina casa cu culori uimitoare și desene...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec