Găsirea și alegerea unui cadou este un lucru foarte greu, dar un cadou BUN este și mai greu de gâsit! Mai ales pentru bărbați …🙃 Dacă vrei să fii sigur, îți voi arăta un cadou, care este o alegere perfectă pentru orice bărbat de Crăciun.

Nu trebuie sa faci griji… Nu este vorba despre un boxer, șosete sau ceva parfum,… Este ceva mult mai interesant decât acestea!

Dozator-Racitor De Bere

Fiecare bărbat are un film, un show sau ceva sport preferat. Snack-urile sunt gata, toată lumea e în liniște… Iar liniștea este întreruptă de întrebarea următoare:  „Îmi aduci te rog o sticlă de bere / cola, iubi?”

Dacă ai mai auzit această întrebare, anul aceasta Dozatorul de Bere nu poate lipsi de sub copac!

Cel mai tare cadou din anul 2021, garantat! Incredibil de practic, dozarea berii nu poate fi mai ușoară, nu trebuie să fie reumplut în fiecare minut, și datorită recipientului cu gheață, berea nu se încălzește, dar nici gheața nu se topește.

Foarte practic și ideal pentru o petrecere de familie, sau de prieteni. 

Am uitat să vă spun 😀 bineînțeles, o poți umpli și cu altceva, nu doar cu bere.😉🍺

Mulțumesc că ai citit sfaul meu! Sper, că am reușit să vă ajut să găsești cadoul cel mai potrivit pentru cel iubit 🙂

Mai multe detalii

Vă doresc Sărbători Fericite! 🙂

Ați citit aceste conținuturi în post

Dozator-Racitor De Bere
205,00 lei
-20%
164,00 lei

De acum înainte veți fi gazda perfecta, servind bere la petreceri cu Dozatorul-Răcitor de Bere! Dozatorul de băuturi va permite să serviți băuturile preferate la temperatură perfectă. Grozav pentru petreceri și celebrări!

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec