Dau aceleași ture în fiecare an. Se apropie Crăciunul și chiar și în ultimul moment, îmi smulg părul și fug din magazin în magazin, după un cadou de Crăciun cu adevărat percutant și util. Am și avut rezultate… Nu am fost suficient de atent, am pierdut timpul, și am cumpărat cadouri de care numeni nu este cu adevărat mulțumit.

Anul aceasta, însă, am decis să fac totul diferit! În acest moment dificil, este mai bine să eviți mulțimea, cozile, așa că am spus, că o să caut ceva pe net.

Nici nu mă așteptam să fiu atât de rapid, dar chiar, parcă am reușit să găsesc cel mai bun cadou posibil în câteva zile… 🎁

IDEEA DE CADOU PE CARE VI-O PREZINT ACUM, MI-A DEPĂȘIT TOATE AȘTEPTĂRILE!

Bună! Mă numesc Mariana Mărgău, cu partenerul meu și 2 fiice locuim în București. Suntem o familie mare și închegată, încercăm să ținem și să păstrăm relația cu toate rudele, așa că nebunia pentru a cumpăra cadouri este mai mare fiecare an. Nu știu, cum e cu voi, dar Crăciunul este deosebit de stresantă pentru noi, chiar și financiar. Este greu să găsești un cadou bun și creativ, dar nu costă o avere. Recunosc… Nu reușesc nici eu tot timpul… Daaar, în sfărșit, s-a spart gheața acum câteva zile.

Am găsit un cadou, care:

  • unic și util,
  • efectele sale pozitive asupra sănătății sunt incontestabile,
  • face împrejurimile sale foarte confortabile cu aspectul său pretențios,
  • este IEFTIN!

Așa de fericită am fost, când am am gasit-o! Cred, că este o idee atât de bună, încât trebuie să știi și tu despre asta! Am găsit un umidificator ultrasonic, care arată foarte elegant, foarte ieftină și este și iluminat cu LED-uri! Când l-am văzut, știam imediat că este cadoul perfect de Crăciun! Am și comandat 3 bucăți imediat (1 pentru mine, 2 ca și cadou).

A sosit foarte repede, și abia așteptam să-l încerc. M-am simțit bine, și eram sigură, că voi aduce bucurie cu acest cadou. În plus, nu este un parfum obșnuit, sau haină ( poate cu mărimea greșită) cadoul. Este ceva mai amuzant, și util!

Așa că am încercat unul dintre ele, și trebuie să spun, ca este ceva senzațional! Bineînțeles, scopul aparatul este umidificarea aerului din cameră, dar puțini sunt conștienți de faptul că ajută și la calitatea aerului respirat, care la rândul său contează foarte mult, mai ales pentru un apartament situat pe o stradă aglomerată dintr-un oraș mare. După cum știți, stăm în București, unde aerul proaspăt nu este un cunăscut, așadar un astfel de umidificator este un adevărat esențial pentru noi. Nici nu știu, cum am trăit fără ea până acum…

Am citit un pic despre această temă, și s-a dovedit, că un umidificator de genul este bun pentru foarte multe lucruri… Nici nu înțeleg, de ce nu este măcar o bucată în fiecare apartment și casă?!

Cum începe sezonul de încălzire, mâinile mele încep să se usuce, și mă chinui cu dureri de mâini până primăvară… Deci, pentru bine, cel mai bun lucru în legătură cu acest umidificator este faptul, că menține mâinile și pielea în general hidratată!  Cred că pot uita de dermatolog și creme de mâini … 🙂

Pe lângă efectele sale benefice, aspectul este de asemenea important pentru mine. Îmi plac lucrurile atât de simple, curate și moderne. De asemenea, cred că ledurile încorporate sunt o idee extraordinară! Are un aspect plăcut, și își schimbă constant culorile. Poate face orice punct al apartamentului foarte confortabil. A… și dacă vorbim despre asta…, un lucru foarte IMPORTANT: am pus puțină aromă în apă și am creat o atmosferă așa de bună și plăcută în apartament… Oferă apartementului un miros foarte plăcut, este pur și simplu MINUNAT! 😍

Pur și simplu nu pot sătura de el, și pentru acest preț, e un cadou! Cred că cu greu aș fi putut găsi un cadou mai bun, decât acesta! Abia aștept să treacă timpul să fie Sărbătoare, și să văd acea bucurie pe fețele membrilor familiei mele.

Îți mulțumesc că mi-ai citit sfatul, și sper că te-am putut ajuta un pic!

Cu drag,

Mariana Mărgău

Vreau Umidificatorul!

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec